Yoga

Docenten

Meet the teachers! We werken met lichaam en geest en dat nemen we serieus. Daarom vinden we het enorm belangrijk dat onze docenten erkende Yoga opleidingen gevolgd hebben zodat we jou goed kunnen ondersteunen, begeleiden en adviseren. We zijn geen dokters en ook geen fysiotherapeuten, maar weten dankzij onze studies als geen ander wat we doen. 

Tina

OGuru Yoga Founder | Registered Hatha & Yin Yoga Teacher

Vanaf het moment dat ze kennis heeft gemaakt met yoga is er geen dag geweest dat ze er niet meer mee bezig is geweest. Niets maakt haar blijer dan het prachtige cadeau dat yoga is te delen met anderen en van daaruit is dan ook OGuru Yoga geboren. Tijdens haar lessen helpt ze jou in contact te komen met jezelf, of dat nou fysiek of mentaal is en echt te voelen. Voelen wat er speelt, voelen wat er gebeurt, voelen wat zich afspeelt binnen in je kern.“Yoga geef je niet vanuit boeken, maar vanuit je hart” is de spreuk die ze hoorde op haar eerste opleidingsdag en dat voelt ze tot in het diepste van haar kern. Iedere dag opnieuw, van HARTe!

Charlotte

Certified Yin & Hormoon Yoga Teacher

Charlotte geeft Yin Yoga bij OGuru Yoga. Charlotte heeft er in 2020 voor gekozen om iets te gaan doen waar ze blij van werd en kwam uit bij een Yin Yoga docentenopleiding. Eenmaal begonnen merkte ze dat ze er zoveel energie van kreeg en vanuit die passie is ze docent geworden bij OGuru Yoga.

Charlotte zoekt samen met jou de rust op en leert je de antwoorden te horen die je vindt in de stilte. Charlotte heeft ook altijd een set intentiekaarten bij zich die je verhelderende inzichten kunnen geven over waar jij je op dat moment bevindt. Die kleine extra dingen, daar word je toch blij van?

Renee

Certified Body Balance Teacher

Renee is een gecertificeerd Body Balance instructrice van Les Mills. Renee’s hart gaat sneller kloppen van alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie en het organiseren van impactvolle retraites. Dat laatste heeft ze helemaal zelf gecreëerd onder de naam “Retraite in Twente”. Daarnaast is Renee ook nog bezig met een Yin Yoga opleiding. Echt een match made in heaven met OGuru Yoga.

Marion

Certified Yoga Nidra Teacher

Marion begeeft zich al jaren in yogaland. Ooit begonnen als Body Balance instructrice, door naar yogadocent bij Obifit en daarna de Yoga Nidra opleidingen ingerold. Marion staat voor leven vanuit je hart en je gevoel en gebruikt Yoga Nidra als krachtige tool om ons dichter bij onszelf te brengen. Vanuit haar zachtheid en liefde geeft Marion de mooiste Yoga Nidra’s en Slow Flow Yoga.

Sander

Certified Yoga & Meditatie Teacher

Sander is gediplomeerd Yoga en Meditatie docent in verschillende tradities en stromingen. Hij heeft de leringen over het pad van spirituele verlichting en het verkennen van ons ware zelf diepgaand bestudeerd en beoefend vanuit alle verschillende takken van yoga en meditatie. De laatste jaren heeft hij zijn onderzoek en beoefening gecombineerd met andere vedische studies en is tegenwoordig ook Vedisch Astroloog.

Fun fact | Sander was Tina's eerste Yogateacher dus het feit dat hij bij OGuru Yoga les geeft maakt het allemaal nog net een beetje extra bijzonder.

Clooney

De grootste Yogi van allemaal

Clooney is de hond van Tina en de grootste Yogi van allemaal. Clooney brengt bij iedereen die hem ziet een glimlach op het gezicht en heeft onbeperkt onvoorwaardelijke liefde in zich. Wanneer Tina in de yogastudio is, is Clooney er ook. Hij is een echte chillbaas, maar voor knuffels komt hij graag in de benen.